Clauers de fusta de clubs de futbol piro gravats.

22,00

En el preu hi ha inclòs el gasto d’enviament.

Clauers de fusta retallats clubs de futbol i piro gravats. De troncs de boix.
Ens podeu facilitar les fotos que vulgueu i us direm si ho podem fer o no. Si es factible us fem un pressupost sense compromís.

En el precio está incluido el gasto de envío.

Llaveros de madera recortados clubs de fútbol y piro grabados. De troncos de boj.
Nos puede facilitar las fotos que desee y le diremos si lo podemos hacer o no. Si es factible le hacemos un presupuesto sin compromiso.

Que és l’artesania?? ES…

¡¡Quan compres una cosa feta a mà, ESTÀS comprant molt més que un objecte, ESTÀS comprant hores d‘experiments i fracassos, ESTÀS comprant dies, setmanes i mesos de treball, no compres una cosa, ESTÀS comprant una obra d‘art.!!

Cuando compras algo hecho a mano, ESTÁS comprando mucho más que un objeto, ESTÁS comprando horas de experimentos y fracasos, ESTÁS comprando días, semanas y meses de trabajo, No ESTÁS comprando algo, ESTÁS comprando una obra de arte.!!

 

Neteja
SKU: N/A Categories: ,

Descripció

Clauers de fusta fets a mà, de troncs de ginebró, de boix, de nesprer, d’olivera, lledoner: (branca o arrel), etc. Han d’assecar se i estar amb aigua per què no s’esquerdin, quan n’haig de fer servir trec el que necessito, en tallo uns quants trossos i el torno a l’aigua.

Poden anar amb diferents tipus de cordó o cadena.

Llaveros de madera hechos a mano, de troncos de enebro, de boj, de níspero, de olivo, almez: (rama o raíz), etc. Tienen que secarse y estar con agua para que no se agrieten, cuando tengo que usar saco lo que necesito, corto unos trozos y lo devuelvo al agua. Pueden ir con distintos tipos de cordón o cadena.

Informació addicional

Nom equip

R Societat, RD Espanyol

Tipus de cordó

Blau cel, kamel, negre 2mm, Vellut marro 2mm, Vellut negre 2mm, Blau marí 1.5mm, Taronja, kamel clar, sorra 2mm, Pell marró fosc, kamel, lila 2mm, Marro pla 3 x 1,5mm, multicolors de 1mm

Open chat