Penjolls de fusta fets a mà, porta foto. Treballs amb fusta.

20,0023,00

Penjolls porta fotos de fusta.

Personalitzats, per portar fotos petites de records, o el que es vulgui piro gravats, poden anar amb diferents tipus de cordó o cadena.

Ens podeu facilitar les fotos que vulgueu i us direm si ho podem fer o no. Si es factible us fem un pressupost sense compromís.

Colgantes lleva fotos de madera.

Personalizados, para llevar pequeñas fotos de recuerdos, o lo que se quiera piro grabados, pueden ir con diferentes tipos de cordón o cadena.

Nos puede facilitar las fotos que desee y le diremos si lo podemos hacer o no. Si es factible le hacemos un presupuesto sin compromiso.

Que és l’artesania??  ES…¡¡Quan compres una cosa feta a mà, ESTÀS comprant molt més que un objecte, ESTÀS comprant hores d‘experiments i fracassos, ESTÀS comprant dies, setmanes i mesos de treball, no compres una cosa, ESTÀS comprant una obra d‘art.!!

Cuando compras algo hecho a mano, ESTÁS comprando mucho más que un objeto, ESTÁS comprando horas de experimentos y fracasos, ESTÁS comprando días, semanas y meses de trabajo, No ESTÁS comprando algo, ESTÁS comprando una obra de arte.!!

 

 

 

 

 

 

Neteja

SKU: N/A Categories: , Etiqueta:

Descripció

El troncs d’acàcia, de ginebre, de boix, d’olivera, noguera blanca, etc…, han d’estar amb aigua per què no s’esquerdin ( acàcia, boix, ginebre), quan n’haig de fer servir trec el que necessito, en tallo uns quants trossos i el torno a l’aigua. I els trossos després a treballar-los. Tot i sent una fusta molt dura, quan la treballes es molt fàcil que es trenqui.

Los troncos de acacia, de enebro, de boj, de olivo,  nogal blanco, etc…, deben estar con agua para que no se agrieten ( acacia, boj, enebro ), cuando tengo que utilizar saco lo que necesito, corto unos trozos y lo devuelvo al agua. Y los trozos después a trabajarlos. Aún siendo una madera muy dura, cuando la trabajas es muy fácil que se rompa.

20200604_110114 20200604_105244 20200604_105936 20200916_155908

 

 

 

 

 

 

20200916_155548

 

 

 

 

 

 

Informació addicional

Personalització

Cap, Gravat, Piro-gravat, Pintat

Open chat