Penjoll de pedra foradat amb boles de fusta de ginebró fetes a mà. Treballs amb pedres i fustes.

25,00

En el preu hi ha inclòs el gasto d’enviament.

Bidalketa kostuak prezioaren barne daude.

En el precio está incluido el gasto de envío.

NOVETAT !!!  Per el Dia de la Dona, des de el 18 de febrer fins el 8 de març, Mituskicrafts ho dedica a totes les Dones. Son úniques !!!

BERRIA !!! Emakumeen Egunerako, otsailaren 18tik martxoaren 8ra, Mituskicrafts emakume guztiei eskaintzen die. Bakarrak dira !!!

NOVEDAD !!! Para el Día de la Mujer, desde el 18 de febrero hasta el 8 de marzo, Mituskicrafts lo dedica a todas las Mujeres. Son únicas !!!

NOVETAT !!! Per el dia de la Dona…  Que la felicitat sigui el teu millor hàbit. El teu somriure , la teva millor melodia. Regala o regalat un detall inoblidable !!!

BERRIA !!! Emakumearen Egunerako … Zoriontasuna izan dadila zure ohiturarik onena. Zure irribarrea, zure doinurik onena. Eman edo eman xehetasun ahaztezin bat !!!

NOVEDAD !!! Para el día de la Mujer … Que la felicidad sea tu mejor hábito. Tu sonrisa, tu mejor melodía. Regalar o regalarse un detalle inolvidable !!!

Penjoll de pedra amb boles de fusta de ginebró i cordó de pell negre.

Harrizko zintzilikarioa ipuru-egurrezko bolekin eta larruzko lokarri beltzarekin.

Colgante de piedra con bolas de madera de enebro y cordón de piel negra.

Que és l’artesania??  ES…¡¡Quan compres una cosa feta a mà, ESTÀS comprant molt més que un objecte, ESTÀS comprant hores d‘experiments i fracassos, ESTÀS comprant dies, setmanes i mesos de treball, no compres una cosa, ESTÀS comprant una obra d‘art.!!

1 en estoc

Descripció

IMG-20210216-WA0028 IMG-20210216-WA0035 IMG-20210216-WA0034

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Open chat